Wie of wat is Vakman Plaza?

Laten we ons eerst even voorstellen

Vakman Plaza is een opzichzelf staand bedrijf en dus geen platform van allerlei klusbedrijven en daar mag u blij om zijn, want alle klusbedrijven op een dergelijk platform vechten onderling om voor de laagst mogelijke prijs uw opdracht binnen te halen, met alle gevolgen van dien. Helaas is goedkoop, dan ook vaak duurkoop via een dergelijk platform, waardoor een klus, of project vaak niet de aandacht krijgt die het nodig heeft, of verdiend.

Vakman Plaza is ontstaan uit haar zusteronderneming Veranda PlazaVeranda Plaza, is al sinds 2007 dé uitgesproken specialist in het ontwerpen en realiseren van kwalitatief, hoogwaardige, exclusieve, houten veranda’soverkappingen en  tuinkamers en alles wat daar bij komt kijken. Klikt u ook gerust eens op www.verandaplaza.nl om alvast een indruk te krijgen van waar wij voor staan.

Omdat Veranda Plaza vaak werd benaderd om buiten haar veranda’s, overkappingen en tuinkamers, andere werkzaamheden te verrichten in, om en aan het huis, hebben wij besloten om, samen met ons vakkundige netwerk, Vakman Plaza op te richten. Nu kunnen wij dus echt elke klus voor u klaren, met de garantie dat dit ook goed gebeurd.

Omdat Vakman Plaza, qua uitvoerende werkzaamheden breder georiënteerd is, bieden wij u natuurlijk veel meer diensten dan Veranda Plaza. Want, heeft u werkzaamheden, of klussen, in, om en aan het huis die u zelf niet kan, of wil verrichten? Dan heeft Vakman Plaza voor elke klus, een vakman dus! Uiteraard is het een kleine moeite om Veranda Plaza op te schakelen, indien u een schitterende verandaoverkapping of tuinkamer wilt hebben.

Vakman Plaza beschikt over louter betrouwbare en goed opgeleide vakmannen in alle diciplines binnen de bouw, renovatie en verbouw zoals; schilders, timmermannen, tuinmannen, stratenmakers, stukadoors, dakdekkers, installateurs, elektriciens, loodgieters, metselaars, architecten, constructeurs etc. U bent er dus altijd verzekerd van dat de werkzaamheden bij u thuis door vakmensen wordt uitgevoerd en ondersteund.

Onze werkzaamheden zijn zeer divers en variëren dan ook van het repareren van een lekkende kraan, tot het plaatsen van een uit- of aanbouw, van dakkapellen tot badkamers, van timmerwerk tot schilderwerk, van dakwerk tot stuukwerk, van toiletten tot keukens, van vloeren tot plafonds, van verlichting tot waterleiding, van tuinen tot carports, van straatwerk tot veranda’s. Kortom, van kleine klussen tot grote klussen, wij hebben er de juiste vakmensen voor.

Welke klus ook, groot of klein, u moet bij Vakman Plaza zijn.
Vakman Plaza, heeft voor uw gemak, alle diciplines onder één dak.

Contact ons dus, voor elke klus via: vakmanplaza@ziggo.nl

%d bloggers liken dit: